Etusivu ›› Hankkeen Aikataulu
Hankkeen aikataulu
Hanke alkoi joulukuussa 2013 ja päättyy joulukuussa 2015.

Hankkeen aikataulu ja toteutus tehdään kolmessa vaiheessa. Hankkeen koordinaattori huolehtii, että hankkeen etenemisestä tiedotetaan avoimesti. Isompien projektikokonaisuuksien etenemistä voi myös seurata hankkeen www-sivuilla.

Vaihe1

  Syksy 2013 Hankkeen aloittaminen. Järjestetään kaikille opettajille yhteinen hankkeen aloituspalaveri ja hankkeen tavoitteiden ja suunnitelman läpikäynti. Annetaan opettajille tehtäväksi etsiä hyviä opetuskäytäntöjä Ruskon ulkopuolelta itseään kiinnostavista aiheista. Opettajat ryhmittyvät sopiviin 3-6 hengen ryhmiin ja määrittelevät yhteisen ajan suunnitteluun.
  Syksyllä 2013 aloitetaan valmiina olevien ajatusten opetuskokeiluja
  Syksy 2013 – Tammikuu 2014 määritellään tieto- ja viestintätekniikan perustaidot ja liitetään ne osaksi Ruskon kunnan opetussuunnitelmaa.

 

Vaihe 2

  Tammikuu 2014 – joulukuu 2015 innovaatioraha käytössä
  Joulukuu 2013 opettajien yhteistyöjärjestelmän hankinnan valmistelua
  Tammi – helmikuu 2014, pilotti ryhmä 5 opettajaa määrittelemässä teknisen yhteistyöjärjestelmä toiminnot, opetussuunnittelija vastaa suunnitelmallisesta etenemisestä
  Maaliskuu 2014 opettajien yhteistyöjärjestelmän koulutusta ja ajatuksen jakaminen opettajan kokouksissa Ruskon opettajille

 

Vaihe 3

  Tammikuu 2014 – joulukuu 2015 koordinaattori kiertää opetusryhmissä antamassa teknistä tukea syntyneisiin ajatuksiin ja antamassa kohdennettua koulutusta. Koulutuksen tarpeet nousevat ryhmästä itsestään.
  Maaliskuu 2014 – joulukuu 2015 hyvien opetuskokonaisuuksien testaaminen ja kirjaaminen järjestelmään
  Syksy 2015: Toimintatapakulttuuria sovelletaan käytäntöön ja kehitellään laajempaa yli kuntarajojen ulottuvaa yhteistyötä parhaiden käytäntöjen kehittämiseksi ja saamiseksi järjestelmään.