Etusivu ›› Lasten Ja Nuorten Sivut
Lasten ja nuorten sivut

Pääkirjastossa voi pelata käsikonsolipelejä

 

Kirjastossa on Nintendo 3DS- ja PSP -käsikonsolit. Konsolit sijaitsevat nuortenosastolla ja niitä voi pelailla kirjaston aukioloaikoina. Myös Ruskon nuokkarilla on pelattavissa käsikonsolit (Nintendo DS ja 3DS).

nintendokonsoli.jpg

 

 

Ruskon pääkirjastoon Sankari ja Ducktales -lehdet

 

sankari.jpg

 

8f5668d872adacc7_org.jpg
 

Ruskon pääkirjaston ja Vahdon lähikirjaston kirjasarjat

Kirjastossa on koulujen lainattavissa seuraavat kirjasarjat:

  • Ruskon pääkirjaston kirjasarjat [pdf]
  • Vahdon lähikirjaston kirjasarjat [pdf]

 

Linkkejä

 

nuortenkirjoista.png

Sivupiiri.fi on paikka, jossa esitellään nuorten kirjallisuutta. Pääosassa Sivupiiri.fi:ssä ovat nuorten kirjoittamat kirja-arvostelut sekä kirjastolaisten kirjoittamat kirjavinkit. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

okariino.png

Okariino.fi on Suomen yleisten kirjastojen yhteinen elämyksellinen mediapuisto 3-6-vuotiaille lapsille. Se esittelee kirjastojen lapsille tarjoamia mediasisältöjä, kuten kirjoja, lehtiä, musiikkia, pelejä ja elokuvia. Okariinosta löytyy myös medialauluja, -loruja sekä -pelejä. Palvelussa lapset voivat tutustua eri mediasisältöihin ja -välineisiin interaktiivisesti sekä tarinallisten kehysten ohjaamina ja pelillisten toimintojen kautta. Lapsi voi tutustua sivuston kautta turvallisesti internetin ja mobiilin maailmaan.

facebook.png

Kirjaston Facebook-sivuille pääsee vieressä olevasta linkistä.

 

Musasto on Vaskin musiikkikirjastojen ylläpitämä musiikkiaiheinen kotisivu, jolla on myös omat Facebook-sivut. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

 

cropped-lukupolku_logo.png

Turun kaupungin Lukupolku peruskoulun eri luokille. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

netlibris.gif

Netlibris on verkossa toimivien kirjallisuuspiirien yhteisnimi. Tapiiri on esikoululaisten sekä 1.- ja 2.-luokkalaisten, Kumi-Tarzan 3.- ja 4.-luokkalaisten, Matilda 5.- ja 6.-luokkalaisten ja Sinuhe yläasteikäisten kirjallisuuspiiriverkko.