Etusivu ›› Lasten Ja Nuorten Sivut
Lasten ja nuorten sivut

Pääkirjastossa voi pelata käsikonsolipelejä

 

Kirjastossa on Nintendo 3DS- ja PSVita -käsikonsolit. Konsolit sijaitsevat nuortenosastolla ja niitä voi pelailla kirjaston aukioloaikoina. Myös Ruskon nuokkarilla on pelattavissa käsikonsolit (Nintendo DS ja 3DS).

nintendokonsoli.jpg

 

 

 

Ruskon pääkirjastoon Kerrang! ja Pets -lehdet

 

kerrang.jpg

 

pets-elain-lehtia.jpg

 

 

Ruskon pääkirjaston ja Vahdon lähikirjaston kirjasarjat

Kirjastossa on koulujen lainattavissa seuraavat kirjasarjat:

  • Ruskon pääkirjaston kirjasarjat [pdf]
  • Vahdon lähikirjaston kirjasarjat [pdf]

 

Linkkejä

 

nuortenkirjoista.png

Sivupiiri.fi on paikka, jossa esitellään nuorten kirjallisuutta. Pääosassa Sivupiiri.fi:ssä ovat nuorten kirjoittamat kirja-arvostelut sekä kirjastolaisten kirjoittamat kirjavinkit. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

okariino.png

Lasten verkkopalvelu Okariinossa fanitetaan kirjoja, elokuvia ja pelejä innostaen lapsia eri medioiden käyttöön. Lasten oma portaali Okariino koostuu sekä lapsille suunnatusta että lasten itse tekemästä sisällöstä. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

facebook.png

Kirjaston Facebook-sivuille pääsee vieressä olevasta linkistä.

 

Musasto on Vaskin musiikkikirjastojen ylläpitämä musiikkiaiheinen kotisivu, jolla on myös omat Facebook-sivut. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

 

cropped-lukupolku_logo.png

Turun kaupungin Lukupolku peruskoulun eri luokille. Kyseiselle kotisivulle pääsee vieressä olevasta linkistä.

Netlibris on verkossa toimivien kirjallisuuspiirien yhteisnimi. Tapiiri on esikoululaisten sekä 1.- ja 2.-luokkalaisten, Kumi-Tarzan 3.- ja 4.-luokkalaisten, Matilda 5.- ja 6.-luokkalaisten ja Sinuhe yläasteikäisten kirjallisuuspiiriverkko. Netlibrikseen pääsee vieressä olevasta linkistä.